Etusivu > Tuotteet > Synkroninen moottori > YXTY Kestomagneetti synkroninen moottori

YXTY kolmen vaiheen Kestomagneetti Harjaton synkroninen harvinaisten maametallien sähkömoottori

YXTY kolmen vaiheen Kestomagneetti Harjaton synkroninen harvinaisten maametallien sähkömoottori
YXTY kolmen vaiheen Kestomagneetti Harjaton synkroninen harvinaisten maametallien sähkömoottori YXTY sarjan moottori (akseli korkeus H80 ~ 200 power 0.55KW ~ 200KW) on tehokas energiansäästö moottori, joka on taidokkaasti suunniteltu perusteella yleinen ja asennus mitat Y2 sarjan asynkroninen moottori...
Tuotetiedot:

YXTY, kolme vaihe Kestomagneetti Harjaton synkroninen harvinaisten maametallien sähkömoottori

YXTY sarjan moottori (akseli korkeus H80 ~ 200 power 0.55KW ~ 200KW) on tehokas energiansäästö moottori, joka taidokkaasti suunniteltu perusteella yleinen ja asennus mitat, Y2 seriesasynchronous moottori ja theenergy säästävät vaatimukset käyttäjien sekä kotimaassa että ulkomailla. Itisa uuden sukupolven harvinaisten earthspermanent magneetti Kolmivaiheinen synkroninen moottori, jossa on erittäin korkea hyötysuhde energiansäästöä. Se on suunniteltu erityisesti meidän yritys, joka on yli 20 vuotta kokemuksia suunnittelu, kehittäminen ja tuotanto harvinaisten maametallien Kestomagneetti Kolmivaiheinen synkroninen sähköinen machineson basisof hyvä käsitys NEMA moottori ja XE energiansäästöä moottori (USA), Euroopan luokan I tehokkuutta vakio- ja ChineseEnergy tehokkuus Standard(GB18613-2002). Itis erittäin kilpailukykyinen tuote, joka voi rikkoa teknistä estettä viedä ja toimii asubstitute samanlaista tuontituotteisiin. Theelectricity säästävä tuote on 20-25 prosenttia.
Sarjan moottori antaa harvinainen Kestomagneetti roottorin rakenne on kehittynyt sivuaa paikka juuttunut toinen air gap ja compoundmagnetic eristäminen ja laadukkaan alkavat ja synkroninen käynnissä lisäksi tilassa. Se hyväksyy useita tiukat suunnittelun tai teknisiä toimenpiteitä, joka tehokkaasti estää harvinaisten maametallien pysyvä magnetsteel ruumiin demagnetointilaitteet ja peruuttamaton menetys magnetismia. Higherradial maksu vaatimus laakerit, jotka on otettu täysimääräisesti huomioon suunnittelussa ja käytössä rakenteellisia niukkaseosteinen teräs pääakseli, sekä edistää seuraavat ominaisuudet moottorin erittäin korkea hyötysuhde, korkea tehokerroin, suurempi lukittu roottori vääntömomentin, vahva pull synkronointi capabilitysteady ja luotettava vähissä melua, järkevä rakenteita, uusi ja kaunis appearanceand enemmän lämpötila nousee marginaali jne. Theenergy savingeffectiveness on erittäin merkittävä.

Jäähdytys menetelmän

IC411

Kehyksen kokoa

80-200

Tulli

S1

Teho

0,55 200kw

Ympäristön lämpötila

-15℃ ~ 40℃

Nimellisjännite

220 660V

Taajuus

50Hz, 60Hz, 50 / 60HZ

Suojausluokka

IP55, IP56

Vaihe

3

Puolalaiset

2 4 6

Eristysluokka

F, H

Lämpötila. nousu

80KHengsu on yksi johtavista Kiina valmistajat ja toimittajat ammatillinen valmistus yxty kolmen vaiheen Kestomagneetti Harjaton synkroninen harvinaisten maametallien sähkömoottori. Yksi kuuluisa sähkömoottori tuotemerkit Tarjoamme sinulle kohtuulliseen hintaan. Tervetuloa ostaa meidän laatu sähkömoottori valmistettu Kiinassa ja tarkistaa hinnaston tehtaallamme.

Hot Tags: yxty kolmivaihe Kestomagneetti Harjaton synkroninen harvinaisten maametallien sähkömoottori suurimmissa kaupungeissa factory, Kiina, hinnasto, hinta, valmistettu Kiinassa, sähkömoottori merkkejä, merkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: