Etusivu > Uutiset > Sisältö
Siitä moottori keksintö
Jan 14, 2017

Moottori käyttää sähköä ohjat käsiinsä magneettikentän voimassa periaate (tämä on erilainen kuin nykyinen magneettinen vaikutus, nykyinen fyysinen selkeä luokkaan asti o ja #39, kello kumpaakin), todettiin, että tämä periaate on tanskalainen fyysikko - oster, s. 14. elokuuta 1777 LanGeLang saari LuDeQiao bing pharmacistand #39; s perhe. Pääsi Kööpenhaminan yliopiston vuonna 1794, tohtorin vuonna 1799. 1801 ~ 1803 vierailu Saksassa, Ranskassa ja muissa maissa esitettiin fyysikkojen ja kemistien. Vuodesta 1806 fysiikan professori Kööpenhaminan yliopistossa vuonna 1815 Tanskan royal Societyn sihteerille. Koska nykyinen magneettinen Tämä erinomainen löytyy 1820 royal Societyn copley mitali.

Vuodesta 1829, Kööpenhamina, dekaani college of Engineeringin. 9. maaliskuuta 1851 kuoli Kööpenhaminassa. Hän oli liian paljon fysiikkaa, kemiaa ja filosofiaa tutkimusta. Koska Kant ja Schellingin filosofian vaikutus luonnonfilosofia mielestä luonnonvoimat voi muuttavat, pitkän aikavälin tutkiminen suhde sähkö ja magnetismi. Huhtikuuta 1820 viimeinkin neula, eli nykyinen magneettinen vaikutus lähteet. Samana vuonna 21. heinäkuuta kokeilu virtaa neula konfliktin aiheesta julkaisi tulokset. Tämän lyhyen asiakirjan, jonka Eurooppa on ollut valtava tärinä fysiikka, johtanut useita kokeellisia tuloksia, joka on avannut uuden kentän fysiikan ─ ─ sähkömagnetismi syntyyn.

Vuonna 1812 hän ensin esittää valo yhteyksiä Sähkömagneettinen ajatus. Vuonna 1822 hän kokeellinen tutkimus suoritettiin Kokoonpuristuvuus neste ja kaasu. Puretaan alumiini 1825, mutta ei korkealle puhtaus. Tutkimuksessa akustinen hän yritti löytää ääni ilmiö aiheuttaa sähköä. Hänen viimeinen teoksensa on diamagnetic. Hän on innostunut opettaja pitää tärkeänä tieteellistä tutkimusta ja kokeilua, hän sanoi: andquot, olen donand #39; t kuin, että ei ole tylsää luentoja kokeilu kaikki tieteellinen tutkimus alkaa experimentandquot;. Iloitsi opiskelijat. Hän on erinomainen esitys ja tieteen popularisoinnin työntekijöiden Tanskan liitto tieteen edistyminen, aloitteesta perustettiin vuonna 1824 luotu ensimmäinen fysiikan laboratorio Tanskassa. 1908 Tanskan association for advancement tiede perustaa andquot, Ørsted medalandquot; fyysikko merkittävästi. Vuonna 1934 nimetty andquot; osterandquot; yksikkö magneettikentän voimakkuuden CGS-järjestelmä. Fysiikan opettajat American association vuonna 1937 perustaa andquot; Ørsted medalandquot; palkintoja panoksen fysiikan opetus fysiikan opettajien.

Faraday 1821 päätökseen ensimmäisen suuren sähkö keksinnöt. Kaksi vuotta sitten oster on löytänyt, jos piiri vetää se lähelle neula kompassin poikkeama tapahtuu. Faraday saada innoittamana, että jos magneetteja, kela voi käyttää. Mukaan tämä ajatus hän onnistuneesti kehitetty yksinkertainen laite. Mukaan laitteeseen niin kauan kuin on läpi linjat, rivit on noin magneetti pitää kääntämällä. Itse asiassa Faraday keksintö on ensimmäinen sähkömoottori, ensimmäinen objekti nykyiseen liikkuvuutta. Vaikka kasvi raaka, mutta se on kaikki esi-moottori käyttää maailmassa tänään. Tämä on merkittävä läpimurto. Vain aluksi sen käyttö ovat hyvin rajalliset, koska tuolloin nöyrä akkuja ei ole muita tapoja tuottaa sähköä.

Hänen keksintö vuonna 1873 kansallisesti tunnettu henkilö suuritehoinen moottori moottorin laajamittainen teollisuustuotanto.