Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > YVF2 Toistotiheyden moottori

Invertteri säädettävällä nopeudella kolmen vaiheen Portaaton nopeus-sähkömoottori

Invertteri säädettävällä nopeudella kolmen vaiheen Portaaton nopeus-sähkömoottori
Invertteri säädettävällä nopeudella kolmen vaiheen vaihteleva nopeus sähkömoottori säädettävällä nopeudella moottori on varustettu erillinen tuuletin. Portaaton nopeus tuuletin Varmista, että moottorin jatkuva, käynnissä alhaisella nopeudella. Lisää energiansäästöä ja lisää efficienct.
Tuotetiedot:

Invertteri säädettävällä nopeudella, kolme vaihe vaihteleva nopeus sähkömoottori

Säädettävä nopeus moottori on varustettu separatedfan. Portaaton nopeus tuuletin Varmista, että moottorin jatkuva, käynnissä alhaisella nopeudella. Lisää energiansäästöä ja lisää efficienct.


Jäähdytys menetelmän

IC416

Kehyksen kokoa

80-355

Tulli

S1

Teho

0,55-315kw

Ympäristön lämpötila

-20℃ ~ 40℃

Nimellisjännite

200 660V

Taajuus

50Hz ja 60Hz or50Hz / 60Hz

Suojausluokka

IP55, IP56

Vaihe

3

Puolalaiset

2 4 6 8 10

Eristysluokka

F

Lämpötila. nousu

≤80K

Hengsu on yksi johtavista Kiina valmistajat ja toimittajat ammatillinen valmistus invertteri säädettävä nopeuden kolmen vaiheen vaihteleva nopeus sähkömoottori. Yksi kuuluisa sähkömoottori tuotemerkit Tarjoamme sinulle kohtuulliseen hintaan. Tervetuloa ostaa meidän laatu sähkömoottori valmistettu Kiinassa ja tarkistaa hinnaston tehtaallamme.

Hot Tags: invertteri säädettävällä nopeudella kolmivaiheiset, Portaaton nopeus sähkömoottori suurimmissa kaupungeissa factory, Kiina, hinnasto, hinta, valmistettu Kiinassa, sähkömoottori merkkejä, merkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: