Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > YC kondensaattori Käynnistä moottori

YC YHDEN VAIHEPÄÄSTÖN KÄYNNISTYS INDUKAATIO MOOTTORI

YC YHDEN VAIHEPÄÄSTÖN KÄYNNISTYS INDUKAATIO MOOTTORI
Kuuma myynti 110V 220V matala energiankulutus kondensaattori tähti sähkömoottori Sovellukset: Kompressorit, jääkaapit, korjaavat laitteet ja työstökoneet jne. Ominaisuudet: Korkea käynnistysmomentti, alhainen energiankulutus. Valurauta tai valettu alumiinirunko. Nimellisteho on 220V / 50HZ. Se voi myös olla ...
Tuotetiedot:

YC YHDEN VAIHEPÄÄSTÖN KÄYNNISTYS INDUKAATIO MOOTTORI


YC-sarjan yksivaiheiset kondensaattori-start-asynkroniset moottorit ovat täysin suljettuja tuulettimen jäähdytetyt tyypit. Moottoreiden käynnistysmomentti on 2-3 kertaa nimellisvääntömomentti. sillä on seuraavat ominaisuudet: korkea käynnistysvääntömomentti, tasainen käynti, alhaisen lämpötilan nousu, alhainen melutaso ja suurempi ylikuormitustaso. Tuotteet Esittely:

YC-moottorit ovat laajalti sovelluksia kaikentyyppisissä pienissä työstökoneissa, puristusspumpuissa, jääkaappien perhehopissa ja laitteissa, jotka tarvitsevat täyden kuorman käynnistyksen jne.


Jäähdytysmenetelmä

IC411

Kehäkoko

71-132

velvollisuus

S1

Nimellisteho

0.18-3.7kw

Ympäristön lämpötila

-15 ° - 40 °

Nimellisjännite

110V, 220V

Taajuus

50 Hz, 60 Hz

Suojausluokka

IP55, IP56

vaihe

1

Sauvat

2 4 6

Eristysluokka

F

Temp. kohota

= 80K


YL SERIES SINGLE PHASE CAPACITOR ELECTRIC MOTOR.jpg

YL SERIES SINGLE PHASE CAPACITOR ELECTRIC MOTOR3.jpg

Hengsu Holdings on yksi johtavista kiinalaisista valmistajista ja toimittajista, jotka valmistavat yc-yksivaiheista kondensaattorin käynnistysinduktiomoottoria. Yksi kuuluisimmista sähkömoottorimerkkeistä tarjoamme sinulle kohtuullisen hinnan. Tervetuloa ostamaan Kiinassa valmistetusta laadukkaasta sähkömoottoristamme ja tarkasta hinnasto tehdassämme.
Hot Tags: yc yksivaiheinen kondensaattori käynnistys induktiomoottori toimittajat Kiinassa, tehdas, tuotemerkit, hinnasto, hinta, tehty Kiinassa, sähkömoottori tuotemerkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: