Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > Y2 Matala jännite moottori

Y2 Sarjan pienjännite suurten vääntöä korkea tuotos moottori

Y2 Sarjan pienjännite suurten vääntöä korkea tuotos moottori
Y2 sarjan alhainen jännite suuren vääntömomentin korkea tuotos moottori Y2 pienjännite sarjan moottori on suunniteltu perustuu Y2 sarja, ja antaa korkean teknologian sekä kotona ja ulkomailla, laajentaa Pienjännitemoottorit tehoalueella. Sitä käytetään ajaa kaikenlaisia ehdot maatalouskoneita ja laitteet.
Tuotetiedot:

Y2 sarjan pienjännite suurten vääntöä korkea tuotos moottori

Y2 pienjännite sarjan motoris suunniteltu perustuu Y2-sarja ja hyväksyä thehigh teknologian sekä kotona ja ulkomailla, laajentaa Pienjännitemoottorit tehoalueella. Se on usedto ajomatkan kaikenlaisia suuria ehdot machineryand laitteita.


Jäähdytys menetelmän

IC411

Kehyksen kokoa

355-500

Tulli

S1

Teho

200-1400kw

Ympäristön lämpötila

-20℃ ~ 40℃

Nimellisjännite

380V

Taajuus

50Hz ja 60Hz

Suojausluokka

IP55

Vaihe

3

Puolalaiset

2 P 4P 6 P 8P 10 P

Eristysluokka

F

Protectfeature

Kokonaan koteloitu
Hengsu on yksi johtavista Kiina valmistajat ja toimittajat ammatillinen valmistus y2 sarjan alhainen jännite suurten vääntöä korkean tehon moottorilla. Yksi kuuluisa sähkömoottori tuotemerkit Tarjoamme sinulle kohtuulliseen hintaan. Tervetuloa ostaa meidän laatu sähkömoottori valmistettu Kiinassa ja tarkistaa hinnaston tehtaallamme.

Hot Tags: Y2 sarjan alhainen jännite suurten vääntöä korkea tuotos motor suurimmissa kaupungeissa factory, Kiina, hinnasto, hinta, valmistettu Kiinassa, sähkömoottori merkkejä, merkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: