Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > MS alumiini moottori

CE osoittautunut alumiini kuori kupari käämityksen vastus sähkömoottori

CE osoittautunut alumiini kuori kupari käämityksen vastus sähkömoottori
CE osoittautui alumiini kuori kupari käämitys vastus sähkömoottori MS sarjan alumiini kuori moottorit ovat paljon ominaisuuksia kuten korkea hyötysuhde ja energiansäästö, suuri käynnistysmomentti, erinomainen suorituskyky, hiljainen tärinää, tiivis rakenne, luotettavuus, helppokäyttöisyys ja jne...
Tuotetiedot:

CE osoittautunut alumiini kuori kupari käämitys vastus sähkömoottori

MS sarjan alumiini kuori motors on paljon ominaisuuksia, kuten korkea hyötysuhde ja energian säästäminen, suuri käynnistysmomentti, erinomainen suorituskyky, hiljainen ja tärinää, tiivis rakenne, luotettavuus, helppokäyttöisyys ja jne.
Käyttöolosuhteet MS sarjan alumiinirunko moottorit ovat samat Y2 sarjan moottorit ja energiatehokkuutta luokan Kiinan kansallisen standardin GB18613-2012 luokan III, sama kuin IE2 vakio-Double.

Jäähdytys menetelmän

IC411

Kehyksen kokoa

63-160

Tulli

S1

Teho

0,18 11kw

Ympäristön lämpötila

-20℃ ~ 40℃

Nimellisjännite

200 660V

Taajuus

50Hz ja 60Hz or50Hz / 60Hz

Suojausluokka

IP55, IP56

Vaihe

3

Puolalaiset

2 P 4P 6 P

Eristysluokka

F

Asuminen

alumiini

Hengsu on yksi johtavista Kiina valmistajat ja toimittajat ammatillinen valmistus ce osoittautunut alumiini kuori kupari käämitys vastus sähkömoottori. Yksi kuuluisa sähkömoottori tuotemerkit Tarjoamme sinulle kohtuulliseen hintaan. Tervetuloa ostaa meidän laatu sähkömoottori valmistettu Kiinassa ja tarkistaa hinnaston tehtaallamme.

Hot Tags: CE osoittautunut alumiini kuori kupari käämityksen vastus sähkömoottori suurimmissa kaupungeissa factory, Kiina, hinnasto, hinta, valmistettu Kiinassa, sähkömoottori merkkejä, merkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: