Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > Ie3 moottorit

IE3 4-napainen High End Dual Voltage-taajuus 100% kuparilanka sähkömoottori

IE3 4-napainen High End Dual Voltage-taajuus 100% kuparilanka sähkömoottori
YE3-sarjan huipputehokas kolmivaiheinen asynkronimoottori on IE3-hyötysuhteen standardin mukainen IEC60034-30-2008: n säännösten mukaisesti. Ja suunnittelun tehokkuuden parantaminen vastaa valtion vaatimuksia energiansäästöstä ja kulutuksen vähentämisestä valmistusalaa.
Tuotetiedot:

YE3- sarjan huipputehokas kolmivaiheinen asynkronimoottori on IE3-hyötysuhteen standardin mukainen IEC60034-30-2008: n säännösten mukaisesti. Ja suunnittelun tehokkuuden parantaminen vastaa valtion vaatimuksia energiansäästöstä ja kulutuksen vähentämisestä valmistusalaa.
YE3-sarjan huipputehokas kolmivaiheinen asynkronimoottori, jossa on asennusmitta standardin IEC60034 mukaan, sillä on hyvät ominaisuudet kuten optimaalinen rakenne, houkutteleva ulkonäkö, matala melutaso, korkea hyötysuhde, korkea suojausluokka sekä erinomainen eristysluokka. YE3-sarjan huipputehokkuus kolmivaiheista asynkronimoottoria voidaan käyttää laajalti erilaisissa yleiskäyttöisissä koneissa, kuten tuulettimissa, pumppuissa, työstökoneissa, kompressoreissa, kuljetuksissa ja niin edelleen, ja niitä voidaan käyttää myös öljy- ja kemikaalien, terästehtaiden, kaivosteollisuuden vaarallisilla alueilla .

lamination machine.JPGsähkömoottori toimittaja rotator.jpgelectric motor china stator.JPGkiina sähkömoottori tuotantolinja.jpgsähkömoottori valmistettu Kiinassa puukotelo packing.jpg

IE3-2 _ ?? 2.jpg


Hengsu Holdings on yksi johtavista kiinalaisista valmistajista ja toimittajista, jotka valmistavat teollisia eli 3 4-napaisia ​​huippuluokan kaksoisjännite 100% kuparilanka sähkömoottoria. Yksi kuuluisimmista sähkömoottorimerkkeistä tarjoamme sinulle kohtuullisen hinnan. Tervetuloa ostamaan Kiinassa valmistetusta laadukkaasta sähkömoottoristamme ja tarkasta hinnasto tehdassämme.
Hot Tags: ie3 4-napainen huippuluokan kaksoisjännite 100% kuparilanka sähkömoottoreiden toimittajat Kiinassa, tehdas, tuotemerkit, hinnasto, hinta Kiinasta, sähkömoottorimerkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: