Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > Ie2 moottorit

Ye2-sarjan tehokas kolmiportainen induktiomoottori vesipumpulle

Ye2-sarjan tehokas kolmiportainen induktiomoottori vesipumpulle
IE2 4-napaiset 1450rpm 2,2kw 3kw 3-vaiheinen asynkroninen alumiinirunko SKF-laakeri, laadukas sähkömoottori IE2 4-napainen 3-vaiheinen sähkömoottori on ominaisuuksiltaan alhainen nopeus ja suuri vääntömomentti. Jännitealue on 200V-660V pyynnöstä ja taajuus 50 Hz ja 60 Hz. Runko on valurautaa tai ...
Tuotetiedot:


Tuotteen Kuvaus

YE2-sarjan tehokas kolmivaiheinen induktiomoottori

YE2-sarjan kolmivaiheinen asynkronimoottori on kolmannen tehokkuusstandardin mukainen GB18613-2012: n "pienitehoisten ja keskisuurten kolmivaiheisten asynkronisten moottoreiden energiatehokkuusrajan ja energiatehokkuusluokan" säännösten mukaisesti.

Ja suunnittelun tehokkuuden parantaminen on valtion vaatimusten mukaista, koska se säästää energiaa ja vähentää kulutusta teollisuudessa.

YE2-sarjan moottorit, joissa on asennusmitta standardin IEC60034 mukaan, on hyviä ominaisuuksia, kuten optimaalinen rakenne, houkutteleva ulkonäkö, matala melutaso, korkea hyötysuhde, korkea suojausluokka sekä erinomainen eristysluokka.

YE2-sarjan moottoreita voidaan käyttää laajasti erilaisissa yleiskäyttöisissä koneissa, kuten tuulettimissa, pumppuissa, työstökoneissa, kompressoreissa, kuljetuksissa ja poissa, ja niitä voidaan käyttää myös öljy- ja kemikaalien, terästehtaiden ja kaivosteollisuuden vaarallisilla alueilla.

alumiininen sähkömoottori valmistettu China.jpg


electric motor china silicon steel sheet.JPGsähkömoottori kiina rotator.jpgelectric motor in china wire.JPGsähkömoottori valmistettu Kiinassa puukotelo packing.jpgHengsu Holdings on yksi johtavista kiinalaisista valmistajista ja toimittajista, jotka valmistavat ye2-sarjan korkean hyötysuhteen kolmivaiheinen induktiomoottori vesipumpulle. Yksi kuuluisimmista sähkömoottorimerkkeistä tarjoamme sinulle kohtuullisen hinnan. Tervetuloa ostamaan Kiinassa valmistetusta laadukkaasta sähkömoottoristamme ja tarkasta hinnasto tehdassämme.
Hot Tags: ye2-sarjan korkean hyötysuhteen kolmivaiheinen induktiomoottori vedenpumpun toimittajille Kiinassa, tehdas, tuotemerkit, hinnasto, hinta, valmistettu Kiinassa, sähkömoottorien tuotemerkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: