Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > Ie2 moottorit

CE Hyväksytty 0,12kw-315kw Y2-sarjan kolmivaiheinen asynkroninen sähkömoottori

CE Hyväksytty 0,12kw-315kw Y2-sarjan kolmivaiheinen asynkroninen sähkömoottori
CE Hyväksytty 0,12kw-315kw Y2-sarja Kolmivaiheinen asynkroninen sähkömoottori Y 2-sarjan kolmivaiheinen asynkronimoottori on Y-sarjan moottori tuotteen päivittäminen, on täysin suljettu, tuulettimen jäähdytysinduktiomoottori yleiskäyttöön. Se oli 90-luvun uusin tuote, sen yleinen taso ...
Tuotetiedot:

CE Hyväksytty 0,12kw-315kw Y2-sarjan kolmivaiheinen asynkroninen sähkömoottori


Y 2 -sarjan kolmivaiheinen asynkronimoottori on Y-sarjan moottori tuotteen päivittäminen, on täysin suljettu, puhallinjäähdytteinen induktiomoottori yleiskäyttöön.

Se oli 90-luvun uusin tuote, sen kokonaistaso on saavuttanut samat tuotteet ulkomaille 90-luvun alussa. Tuote soveltuu taloudellisiin järvialueisiin, kuten työstökoneisiin, vesipumppuihin, tuulettimiin ja kompressoriin, joita voidaan käyttää kuljetukseen, sekoittamiseen, painamiseen, maatalouskoneisiin, elintarvikkeisiin ja muuhun kuin syttyvään, räjähtävästi tai syövyttävään kaasuun.
      Y2-sarjan kolmivaiheinen asynkronisen moottorin asennuskoko ja teholuokka IEC: n ja Saksan DIN42673 standardinjohdon ja Y-sarjan moottorin, sen IP54-luokan kuorisuojausluokan IC41l jäähdytysmenetelmä, jatkuvat jatkuvasti (S1). F-eristysluokan ja B-luokan arvioinnin mukaan lämpötilan mukaan (lukuun ottamatta 315 L2-2, 4355 kaikki määritykset F arvioivat arvioinnin ja kysyvät arvioinnin kuormitusmeluindeksin.
Y2-sarjan kolmivaiheinen asynkroninen moottori nimellisjännite on 380 V. nimellisteho on 50 Hz. 3 KW seuraava liitäntä on Y, toinen teho on   delta-yhteys   . Moottori, joka kulkee paikan päällä enintään 1000 m; Ympäristön ilman lämpötila muuttuu vuodenaikojen mukaan, mutta enintään 40   ° C; Ympäristön lämpötilan vähimmäisarvo on -15   ° C; Märkäkuukausi keskimääräinen korkea suhteellinen kosteus on 90%; Samaan aikaan tämä kuukausi ei ole korkeampi kuin alin keskilämpötila 25   ° C.


electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg

Hengsu Holdings on yksi johtavista Kiinan valmistajista ja toimittajista ammatillinen valmistus ce hyväksytty 0.12kw-315kw y2-sarjan kolmivaiheinen asynkroninen sähkömoottori. Yksi kuuluisimmista sähkömoottorimerkkeistä tarjoamme sinulle kohtuullisen hinnan. Tervetuloa ostamaan Kiinassa valmistetusta laadukkaasta sähkömoottoristamme ja tarkasta hinnasto tehdassämme.
Hot Tags: ce hyväksytty 0.12kw-315kw y2-sarja kolmivaiheinen asynkroninen sähkömoottori toimittajat Kiinassa, tehdas, tuotemerkit, hinnasto, hinta, tehty Kiinassa, sähkömoottorien tuotemerkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: