Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > Ie2 moottorit

2.2kw Y2 YE2-sarjan AC-sähkömoottori

2.2kw Y2 YE2-sarjan AC-sähkömoottori
Tuotteen kuvaus Y2 Kolmivaiheinen asynkroninen sähkömoottori Y2EJ-sarja (IP54) sähkömagneettinen jarru kolmivaiheinen asynkronimoottori on johdettu Y2-sarjan (IP54) kolmivaiheisesta asynkronimoottorista. Kehyksen numero on 63 - 250, toiseksi 12 kehysnumeroa. Tehoalue 0,12 ... 45 KW ....
Tuotetiedot:

Tuotteen Kuvaus

Y2 Kolmivaiheinen asynkroninen sähkömoottori
Y2EJ-sarjan (IP54) sähkömagneettisen jarrun kolmivaiheinen asynkronimoottori on johdettu Y2-sarjan (IP54) kolmivaiheisesta asynkronimoottorista. Kehyksen numero on 63 - 250, toiseksi 12 kehysnumeroa. Tehoalue 0,12 - 45 KW. Elektrodin numero on 2.4.6.8 yhteensä 68 spesifikaatiota. Tämä sarjan moottorin tehoaste, asennusmittaus, eristyslaatu, työtapa, jäähdytystila ja sovellustila ovat samat kuin Y2-sarjassa. Suorituskyky on JB / T8680-2008. Tämä sarjan moottori on Q / HDJ01-2008: n mukaan Y2EJ-sarjan (IP44) sähkömagneettisen jarrun kolmivaiheisen asynkronisen moottorin tekniset olosuhteet.
Sähkömagneettinen jarrun nimellisjännite: Vain runkokoko 71-100 ovat DC99V, 112-200 ovat DC170V.
Y2EJ-sarjan moottori soveltuu pääasiassa pysähtymään nopeasti, paikantamaan mukavasti, edestakaisin, usein alkuun, liukumatonta, kuten nostokoneita, kuljetuskoneita, värinpakkauskoneita, pringting-koneita, elintarvikekoneita, rakennuskoneita, puusepenkoneita, metallurgian koneet, taontakoneet jne.

Malli kuva:
Sauvat
Raudan ytimen pituuskoodi ("S" on lyhyt, "M" on keskiarvo, "L" on suuri)
Kehyksen keskikorkeus (mm)
Sähkömagneettisen jarrujärjestelmän koodi
Jarrukoodi
Asynkronisen moottorin koodi


Y2EJ-sarjan (IP54) sähkömagneettisen jarrun kolmivaiheisen asynkronisen moottorin ominaisuus- ja toimintaperiaate

Y2EJ-sarjan (IP54) sähkömagneettisen jarrun kolmivaiheisen asynkronisen moottorin staattori ja roottori ovat Y2-sarjan yleisiä käyttökohteita. Liitettävää sähkömagneettista rautaa voidaan innosttaa suoralla virralla. Liitettäessä kolmivaiheinen virtalähde, sähkömagneettinen rauta voi saada energiaa ja esiintyy magneettinen vetovoima houkutella ankkuria niin, että se erottaa kiekkojarrun kitkapinnan staattisesta kitkavaiheisesta vaiheesta ja pyöri sitten magneettisen vääntömomentin vaikutuksesta. katkaisee sähkön, myös magneettinen rauta on pois päältä ja magneetin vetovoima myös häviää, sitten jarrujousen takana armatuuri koskettaa levyjarrua ja esiintyy kitkamomentti ja moottorin lopullinen pysäytys. Jos haluat muuttaa staattorin asennon moottorin pysäytyksen jälkeen, voimme toteuttaa moottorin pysäytyksen vapauttamalla laitteen, proseduurin on kierrä irrotusruuvia. Kaksi erityistä liukupaloa ja suorittavat keskinäinen siirtymä, jotta levyjarru voidaan erottaa staattisesta kitkavaiheisesta alifaasista.

9, käyttöolosuhteet
10, Korkeus: Ei yli 1000 metriä merenpinnan yläpuolella.
11, Suhteellinen kosteus alle 90%.
12, käytettävissä oleva tyyppi
Sähkömoottori
Kehys H63 - 315, 2/4/6/8 napa, Nimellisteho: 0.12KW-200KW
Asennus B3 / B5 / B14 / B35 / B34; Asennusmitat IEC60034 standardin mukaan.


electric motor made in china supplier manufacturer factory.jpgELECTRIC MOTOR CERTIFICATE IN CHINA.jpg


Hengsu Holdings on yksi johtavista kiinalaisista valmistajista ja toimittajista, jotka valmistavat 2.2kw y2 ye2-sarjan sähkömoottoria. Yksi kuuluisimmista sähkömoottorimerkkeistä tarjoamme sinulle kohtuullisen hinnan. Tervetuloa ostamaan Kiinassa valmistetusta laadukkaasta sähkömoottoristamme ja tarkasta hinnasto tehdassämme.
Hot Tags: 2.2kw y2 ye2-sarjan AC sähkömoottoreiden toimittajat Kiinassa, tehdas, tuotemerkit, hinnasto, hinta, tehty Kiinassa, sähkömoottori tuotemerkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: