Etusivu > Tuotteet > Asynkroninen moottori > IE korkean lämpötilan moottori

Savu vuoto S1 tullin SF H Plateau sähkömoottori korkealla

Savu vuoto S1 tullin SF H Plateau sähkömoottori korkealla
Savun leviäminen S1 tullin SF H plateau sähkömoottori korkealla korkea lämpötila motor keskeiset tekniset vaatimukset: 1. S1 käyttömäärä. 2. moottorit nimellisteho on 380V / 50HZ. Jännite ja taajuus voidaan muuttaa käyttäjien tarpeiden mukaan. 3. moottorit eristysluokka H 180℃, ja se...
Tuotetiedot:

Savun leviäminen S1 tullin SF H plateau sähkömoottori korkealla

Korkea lämpötila motor keskeiset tekniset vaatimukset:
1. S1 Käyttömäärä.
2. moottorit nimellisteho on 380V / 50HZ. Jännite ja taajuus voidaan muuttaa mukaan users'requirements.
3. moottorit eristysluokka H 180℃, ja se voidaan räätälöidä myös mukaan users'requirements C-luokan 200℃ hyvä eristys tasolle. Esimerkiksi: 200℃ tai 400℃.
4. suuri ylikuormitus kapasiteetti. Moottori kestää 160 % nimellinen vääntömomentti ylikuormitus, joka kestää 1 min. hitaan suorituskyky on hyvä, alhainen nopeus vääntömomentin on sileä ja Hiipivä ilmiö.

Tulli

S1

Korkeus

≤1000m

Suhteellinen kosteus

≤90%

Nimellisjännite

380V

Ympäristön lämpötila

-15℃ ~ 80℃

Taajuus

50Hz ja 60Hz

Suojausluokka

IP55, IP56

Eristysluokka

H, C

Hengsu on yksi johtavista Kiina valmistajat ja toimittajat ammatillinen valmistus savu vuoto s1 tullin sf h ylänkö sähkömoottori korkealla. Yksi kuuluisa sähkömoottori tuotemerkit Tarjoamme sinulle kohtuulliseen hintaan. Tervetuloa ostaa meidän laatu sähkömoottori valmistettu Kiinassa ja tarkistaa hinnaston tehtaallamme.

Hot Tags: savun leviäminen s1 tullin sf h plateau sähkömoottori korkealla toimittajia Kiinassa, tehtaan, brands, hinnasto, hinta, valmistettu Kiinassa, sähkömoottori tuotemerkit
Liittyvät tuotteet
Tutkimus: